Free cookie consent management tool by TermsFeed

Er du vår nye tusenkunstner? (Fagarbeider/kranfører)

Er du vår nye tusenkunstner? (Fagarbeider/kranfører)

Vår driftsavdeling søker etter en selvstendig, initiativrik og positiv fagarbeider/kranfører som må passe inn i vår lille, trivelige organisasjon i Moss Havn KF. 

NB! Les stillingsbeskrivelsen i bunnen av saken👇

Se filmen med Kevin der han forteller om arbeidshverdagen som fagarbeider/kranfører 👨🏭

En variert hverdag

I tillegg til å betjene skipene som kommer til Moss Havn med krantjenester driver vi med forefallende vedlikeholdsarbeid og i sommerhalvåret drifter vi også gjestehavn og bobilhavn i Moss. Med andre ord,  er hverdagen ganske så variert.

Kompetanse - hvem er du?

Du trenger ikke nødvendigvis være en person med lang fartstid og stor erfaring – vi ser det egentlig som en fordel at du bidrar til å trekke gjennomsnittsalderen ned. Det er klart at hovedvekten av arbeidet vil være av praktisk art, så du må være «handy». Et fagbrev er en fordel og gjerne med en mekanisk bakgrunn. Uansett vil personlighet, evne og vilje vektlegges høyt. Vi er på jakt etter riktig person for oss.

Muligheter og opplæring

Ja, det blir krankjøring og maskinkjøring (hjullaster) likeså. Vi villige til å bruke tid på å lære deg opp om du ikke har nødvendige bevis til dette – men det krever at du overbeviser oss om at du er villig til å gjøre ditt for at vi skal bli en god match fremover. 

Bli en del av Nord-Europas mest effektive og miljøvennlige containerhavn

Vi har funnet ut at vi kommer så uendelig mye lengre når vi kan fikse en del småting selv. Det gir oss fleksibilitet og en unik posisjon som havn i Mosseregionen og Oslofjorden, og det gjør oss til en av de mest effektive containerhavnene som finnes i Nord-Europa. Vi er fleksible både ovenfor kollegaer, samarbeidspartnere og kunder. Det er derfor vi er attraktive og har et utrolig godt arbeidsmiljø.

Nå tenker vi fremover og trenger en ny kvinne eller mann som kan bli med videre. En som kan finne gode praktiske løsninger på både store og små utfordringer vi møter på vår vei. Du kan sikkert finne mange navn på en slik medarbeider  – vi kaller det «tusenkunstner»! 

Har du evne og vilje til å ta tak i en slik utfordring så har vi kompetanse, evne og vilje til å hjelpe deg til å bli vår nye «tusenkunstner» – ja, og kranfører også.

Kevin har vært fagarbeider i Moss havn i to år og er nettopp ferdig med utdanningen til kranfører. Er du Kevins nye kollega?


Om stillingen:

Fagarbeider/kranfører

Moss Havn er en effektiv, miljøsertifisert og serviceinnstilt stamnetthavn. Vår driftsavdeling søker etter en selvstendig, initiativrik og positiv medarbeider. Du trenger nødvendigvis ikke være en person med lang fartstid og stor erfaring fra arbeidslivet. Arbeidet vil bestå av allsidige drift- og vedlikeholdsoppgaver. Vi søker etter en person som på sikt vil gå inn i kranførerturnus.

Arbeidsoppgaver

 • Generelle arbeidsoppgaver drift- og vedlikehold av havnearealer, bygninger, konstruksjoner og utstyr.
 • Maskinkjøring hjullaster, snøbrøyting mm.
 • Krankjøring og vedlikehold av havnekraner, maskinelt utstyr.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Fagbrev eller tilsvarende. Gjerne mekanisk bakgrunn.
 • Kranførerbevis og maskinførerbevis er ikke noe vi krever, men søker må ha stor motivasjon og lyst til å
  skaffe seg det, og ikke mist være interessert i oppgavene som kreves.
 • Førerkort minimum klasse B.

Vi tilbyr

 • En trivelig og sikker arbeidsplass
 • Et variert og interessant arbeid
 • Medlemskap KLP
 • Innplassering i tarifflønn
 • Arbeidssted: Moss Havn

  Den som blir ansatt må påregne å delta i vaktturnus/skiftordninger.
  Søknad med CV sendes firmapost@moss-havn.no

Søknadsfrist : 31.10.2023

Spørsmål om stillingen rettes til Teknisk sjef Erik Gressløs på tlf. 906 14 839