Free cookie consent management tool by TermsFeed

Urban fishing - global trend i Moss.

Urban fishing - global trend i Moss.
Ja, du leste riktig. Urban fishing er ikke noe fishy business, men ganske enkelt fisking i bybildet. Det er en økende global trend, og i Moss er vi så heldige å ha opptil flere gode plasser som er egnet for Urban fishing, blant annet kaia ved bobilhavna rett ved siden av kanalen på Jeløya.

Mange har kanskje hatt behov for en ekstra hobby eller to under covid-19, og fisking kan både være ro for sjela og gi belønning i form av fersk fisk til middag. Urban fishing er definert som “rekreasjonsfiske” på wikipedia, så kanskje en liten fisketur kan gjøre like godt som en liten økt med yoga?

I disse dager hvor vi uansett skal holde litt avstand, kan fisking være en optimal aktivitet å gjøre sammen med venner eller kjente. Det er også et godt samhold nede på kaia, og alle holder helt automatisk litt avstand for å unngå krok eller sluk i kinnet. Om du ikke har fisket noe særlig før, kan vi nesten love deg en enorm mestringsfølelse når du spiser egenfisket fiskemiddag.

Lurer du på hva slags fisk som er i sesong, og om det er trygt? På https://www.sesongkalender.no/ kan du finne hva slags fisk som er i sesong, og det er per dags dato helt trygt å spise fisk som er fisket i mossesundet. Fisk er viktig og sunt, så dersom du får en fisk på kroken kan du spise med både stolthet og god samvittighet.

Happy Urban Fishing!