Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pendling blir som en lek med bobil på bobilhavnen i Moss

Pendling blir som en lek med bobil på bobilhavnen i Moss

2020 har blitt et helt spesielt år for de aller fleste av oss, og sommerferien ser også ut til å bli like spesiell. En stadig voksende trend er “bobil-livet” og vi tror ikke at denne trenden blir noe mindre i en tid hvor man skal tenke litt over hvor og når man reiser.

Men, er bobilen bare for ferien? Ikke for Tor Jörgensborg. Tor Jörgensborg bor i Stockholm, men ukependler til jobb i Moss og bor i en flott bobil i bobilhavnen i Moss.-Bobilhavnen i Moss er et et fantastisk alternativ for meg, med gode fasiliteter og flott beliggenhet. Mange har kanskje en pendlerleilighet eller leier via airbnb, men jeg velger bobilen min fremfor slike løsninger. Jeg bruker den både som pendlerbolig og på ferier, så for meg har dette vært en svært god investering. Jeg har sykkelen min her også, så jeg kommer meg rundt. Når vi skal i møter får jeg sitte på med kolleger.

Tor jobber som konsulent hos We Made på Verket, og har lang erfaring innen utvikling av nettsider, e-commerce og optimalisering av tekniske prosesser. Hjemme i Stockholm har han en samboer, som han ser i helgene.-Det funker veldig fint for oss. Jeg elsker fleksibilitet, mobilitet og vil heller jobbe med noe jeg virkelig brenner for. Også er det “mycket trävligt” her i bobilhavna i Moss, sier Tor lattermildt.Har du ikke planlagt ferien i 2020 enda, så kan kanskje bobil være noe for deg?

Skulle du trenge mer informasjon om bobilparkeringen i Moss, finner du informasjon her: https://bobilplassen.no/moss-kanalen-bobilparkering/

Tor med arbeidsplassen på Verket i bakgrunnen.