Free cookie consent management tool by TermsFeed

Princess - Fra Moss Havn til butikkhyllene

Princess - Fra Moss Havn til butikkhyllene

Princess og Moss Havn samarbeider om å effektivisere frakt av hjemmetekstiler til Norge. Gjennom innovative løsninger sikres en sømløs  logistikkprosess.

Princess har egen sjåfør og lastebil som kjører i skytteltrafikk mellom Moss Havn og logistikksentralen i Ski. Foto: Trygve Sørli

Princess, en ledende kjede innen hjemmetekstiler, har funnet en sterk samarbeidspartner i Moss Havn for å håndtere sine omfattende fraktbehov til Norge. Med et årlig eksportvolum på imponerende 800000 tonn varer, er det avgjørende for Princess å knytte seg til en pålitelig og velfungerende havn. Moss Havn, som ligger strategisk til, har vist seg å være en slik partner, med løsninger som både er innovative og brukervennlige.

Rolf Johansen, Logistikksjef i Princess, fremhever Mosshavns evne til å utvikle og kontrollere fraktprosesser på en måte som er "raskere og mer sømløs enn tidligere". Dette har ikke bare resultert i positive erfaringer for selskapets sjåfører, men også styrket infrastrukturen som er kritisk for effektiv vareflyt.

Rolf Johansen, Logistikksjef i Princess. Foto: Trygve Sørli

Johansen poengterer viktigheten av å være tilknyttet en havn som fungerer godt, ikke bare for Princess, men også for andre store selskaper i regionen. "Moss Havn vil samarbeide godt med de selskapene som vil slutte seg til oss i fremtiden," sier han, og legger til at Princess er i konstant utvikling. "Det vi gjorde i går, er ikke nødvendigvis det riktige målet. Vi arbeider kontinuerlig for å utvikle oss og det er viktig for oss å ha gode partnere som tenker likt."

Partnerskapet mellom Princess og Mosshavn er et godt eksempel på hvordan næringslivet kan samarbeide om å finne løsninger som er både effektive og fremtidsrettede. Johansen er overbevist om at både Princess og Moss Havn vil vokse og utvikle seg sammen i årene som kommer, og dermed sikre at de er godt matchet for fremtidige utfordringer og muligheter.