Free cookie consent management tool by TermsFeed

Møt vår nye økonomi- og administrasjonssjef

Møt vår nye økonomi- og administrasjonssjef

Med lang fartstid fra blant annet Forsvarsbygg og Opplysningsvesenets Fond,tar Line Håkensen med seg masse erfaring inn i sin nye stilling i Moss Havn.

Den erfarne økonomisjefen startet i stillingen sin 3. september, og forteller omen stor glede i endelig komme i gang med arbeidet.

- Det skjer så mye spennende prosjekter her i Moss Havn fremover, så dennemuligheten måtte jeg slå til på, sier Håkensen.

Håkensen kan også fortelle om flere spennende ideer for hennes nye stilling.Og en av mange viktige oppgaver, blir å få skalert ned disse til å passe inn iMoss Havns visjoner for fremtiden.

- Dette er en arbeidsplass hvor man er proaktive, og man skal være i frontav utviklingen. Noe av tanken bak stillingen min er jo at jeg skal utvikle detøkonomiske og administrative her på havnekontoret, sier hun.

Inn som økonomi- og administrasjonssjef i Moss Havn kommer en dame medlang erfaring fra økonomifaget.

- Jeg kommer fra Forsvarsbygg, hvor jeg jobbet i over syv år. Jeg har ogsåarbeidet i Opplysningsvesenets fond, Infotjenester, Industriprodukter AS ogFredrikstad Kommune. Så jeg har lang fartstid, smiler Håkensen.

Line har arbeidet i flere forskjellige roller hos sin tidligere arbeidsgiver, blantannet som Økonomileder, Økonomisjef og Controller. Medøkonomiutdannelse fra både Høyskolen i Østfold og BI, og langarbeidserfaring tar hun med seg mye rutine inn i jobben.

Til vanlig bor hun i Fredrikstad med sin familie. Line er gift, har to barn og tobarnebarn. Samt har en aktiv fritid med friluftsliv i alle varianter. Moss havnstår foran spennende utvikling og hun skal bidra med erfaring og egenskapersom skal løfte dette videre.

- Line tar med seg kunnskap og erfaring som blir viktig for oss fremover, sierhavnesjef Øystein Høsteland Sundby. Hun er en blid og aktiv person somvil bidra positivt til Moss Havn.