Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ny styreleder i Moss Havn

Ny styreleder i Moss Havn

Moss Havn har fått ny styreleder som ønsker å fremme det gode havnearbeidet som allerede er satt i gang.

- Det er fryktelig spennende å arbeide med prosjektene som allerede er etablert og som vi skal videreføre her i Moss Havn, forteller styreleder Fred Jørgen Evensen.

Han forteller videre om at det kan være viktig å ha et havnestyre som kjenner til det politiske livet, hvor Moss kommune og kommunestyret er deres generalforsamling.

- Vi må kommunisere deres visjoner og deres retning inn i administrasjonen her i havna, sånn at vi får et samstem og samspill mellom havneadministrasjonen, utviklingen av havna, samt de føringer og retninger som eierne våre ved kommunestyret setter, sier styrelederen.

Moss Havn har flere pågående prosjekter som skal bidra til en mer miljøvennlig og effektiv havnedrift, noe som den nye styrelederen synes er svært spennende.

- Vi har et prosjekt sammen med Asko om å bli en dronehavn, innlandshavna ble etablert som landets første, landstrøm er installert og vi følger tett utviklingen av elektriske trekkvogner slik at vi kan fortsette å flytte gods fra havna til innlandshavna og andre vareeiere på en mest mulig miljøvennlig måte. Moss Havn er proppfull av veldig spennende prosjekter og jeg gleder meg veldig til å fortsette med den utviklingen, forteller Evensen.

Den nye styrelederen er sikker på at disse prosjektene, også i fremtiden, vil bidra til å sette Moss Havn på kartet som en av de mest effektive havnene i Norden.