Free cookie consent management tool by TermsFeed

Moss Havn fikk besøk fra Vestby videregående skole

Moss Havn fikk besøk fra Vestby videregående skole

Forrige uke fikk Moss Havn besøk fra Vestby videregående skole, hvor elevene som besøkte havna fordyper seg i transport- og logistikk i sitt andre undervisningsår.

– Det er flott at det utdannes fremtidige transport- og logistikkmedarbeidere her i regionen, sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby.

Elevene fikk først en presentasjon av Moss Havn og havnas rolle i logistikkjeden, og deretter fikk de være med på befaring rundt på havneområdet. Der fikk elevene se noe av hvordan Moss Havn opererer pådaglig basis. Dette var høydepunktet for elevene.

- Dette er ungdommer som senere skal ut i transport- og logistikkyrket, så vi er veldig takknemlige for at vi fikk komme på besøk til Moss Havn. Sjøfrakt blir en stadig viktigere del av logistikkjeden og for oss i skolesystemet er det veldig flott at vi kan få innsikt i havnevirksomhet rett fra havna selv, forteller lærer Per Børresen.

I tillegg til den ordinære skoleklassen kan læreren også fortelle at han fått ansvaret for en voksenklasse med flyktninger som utdanner seg til transport- og logistikkbransjen. Han synes det er veldig spennende med voksenklassen som også vil inn i yrket.