Free cookie consent management tool by TermsFeed

Moss havn er resertifisert som Miljøfyrtårn

Moss havn er resertifisert som Miljøfyrtårn

Moss Havn ble først sertifisert som et Miljøfyrtårn i 2008, og vi er stolte over igjen å ha blitt resertifisert. I april ble Moss havn resertifisert som miljføytårn for nye 3 år. Denne sertifiseringen er en bekreftelse på vår vedvarende innsats for å drive havnen innenfor en høy standard.

Det er riktig og viktig for oss å oppnå en slik miljøsertifisering og gjennom årene har vi levert 16 klima- og miljørapporter. De viser stadig bedre miljøprestasjoner. Vi legger til rette for miljøvennlig transport og som leverandør av infrastruktur skal vi arbeide for at våre egne tjenester også avgir et så lite fotavtrykk som mulig.

Elektrisk varesykkel erstatter bil på småturer i og rundt havnen. I bakgrunnen står vår elektriske hjullaster.

Målet er å komme til null! Som en sertifisert bedrift, rapporterer vi årlig på flere parametere som samlet sett viser til våre miljøprestasjoner. Gjennom Miljøfyrtårn-sertifiseringen får vi et tydelig bevis på at dette arbeidet gir resultater.

Elektrifisering spiller en stor rolle i å redusere utslippene. Nytt utstyr skal være utslippsfritt og vi tilrettelegger for lading av ferger, skip og trekkvogner