Free cookie consent management tool by TermsFeed

Moss Havn åpner serviceanlegget

Moss Havn åpner serviceanlegget

Moss Havn har denne uken forberedt åpningen av serviceanlegget på bobilhavnen. Åpningen vil finne sted fredag klokken tolv, og det er forventet besøkende allerede fra helgen.

Med tre nye parkeringsplasser i løpet av det siste året er det endelig klart for enda en sommer med en fylt og livlig bobilhavn. Parken tilhørende besøkende er ryddet, baderommene har blitt skrubbet rent, og bryggen står klar for de som ønsker å fiske.

- Innen kort tid skal vi få noen blomster rundt her på bobilhavnen, så det blir et koselig sted for gjestene våre å være, forteller Freddy Rinden.

Fra bobilhavnen er det kort vei til både strand, by og serveringssteder, noe som har bidratt til å gjøre bobilhavnen til et populært sted for mange. Fra bryggekanten er det også veldig populært å fiske for både lokale og besøkende, når været tillater det.

- Moss Havn arbeider stadig for at det vi gjør skal være bra for byen og bobilhavnen viser det godt, forteller Rinden.

Tilrettelagt for besøkende

Bobilhavnen har egen billettautomat med kortleser. Ved betaling vil besøkende bli gitt en kode slik at de kan benytte seg av vann, strøm, toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Det er i tillegg muligheter for tømming av gråvann og kloakk på området.

- Her har gjestene våre alt de trenger innen nær rekkevidde, og bobilhavnen vil holdes ren og pen helt til vi stenger serviceanlegget for vinteren, forteller Rinden.

Moss Havn vil selv stå ansvarlig for at søppel på bobilhavnen blir tømt to ganger i uken og at baderommene rengjøres med jevne mellomrom.

- Vi vil være tilgjengelig for besøkende så lenge serviceanlegget er åpent om det skulle være noe som må ordnes på bobilhavnen, forteller Rinden.

Bobilhavnen vil være åpent for besøkende så lenge det er mulig, men når det blir frost ute er Moss Havn nødt til å stenge serviceanlegget på grunn av rørene som fryser. Det neste som står på agendaen er åpningen av båthavnen, men dette vil ikke skje før nærmere påske.