Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lokalt rederi har fått nye containere

Lokalt rederi har fått nye containere

Rederiet Viasea ble etablert høsten 2016 med hovedfokus på shortsea trafikken mellom Europa, Baltikum og Norge, og faste seilingsplaner med ukentlige ankomster til Norge.

— Det er veldig gøy å endelig ha våre egne containere. Vi har bestilt opp 300 stykker, og det kan fort hende at vi må ytterligere flere ved en senere anledning, sier Morten Pettersen, daglig leder i Viasea.

— Vi har fått en god del kommentarer og alle har vært veldig positive. Containerne går i rute mellom Norge og Nederland og Norge og Baltikum. Jeg fikk en melding her om dagen av en tidligere kollega som hadde observert containerne i Polen og synes at de var et skikkelig blikkfang, avslutter Pettersen.

Viasea er en etablert aktør på Moss Havn og har ukentlige anløp. Selskap er norskeid og har hovedkontor i Moss. De har egne fartøy og er uavhengig av andre rederier.

— Jeg må si at det er veldig gøy at et spennende lokalt selskap som Viasea nå også har fått sine egne containere. De synes godt her nede på havna, og på veiene mellom havn og vareeier her i regionen. Jeg må si at de har lykkes med designet! Det er veldig gjenkjennbare, sier Øystein Høsteland Sundby, havnesjef i Moss Havn KF.