Free cookie consent management tool by TermsFeed

Kontrakt med ny terminaloperatør er inngått

Kontrakt med ny terminaloperatør er inngått

Torsdag 4. april ble den tidligere omtalte anbudsprosessen med ny operatørkontrakt avsluttet med inngåelse av kontrakt. Styrelederne John Olaf Nesheim i Westport AS og styreleder Anne Herseth Barlo i Moss havn KF forseglet det hele med et ærlig og redelig håndtrykk før selve signeringen gjøres på moderne vis gjennom digitale kanaler.

Seansen med inngåelse av kontrakt markerer overgangen fra en lang prosess med anskaffelse til arbeidet med implementeringen som nå starter for fullt. Det er mye arbeid som skal gjøres av både Westport og Moss havn i perioden frem mot 1. januar 2025, da operasjonen trer i kraft.

«Nå er vi i gang med det viktige implementerings og utviklingsarbeidet som skal forme Moss havn både på kort og lang sikt til det beste for hele Mosseregionen», sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby. «Denne kontrakten knytter Westport, som blir en avgjørende viktig spiller, inn på laget som skal utvikle og levere en nullutslipp og effektiv fjordbyhavn til Mosseregionen».

Administrerende direktør i Westport Kristian Løvaas og havnesjef Øystein Høsteland Sundby fulgte også opp med smil og håndtrykk i forbindelsen med markeringen. Westport presenterte seg for de ansatte i Moss havn, som er veldig positive til den fremtidige utviklingen.