Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ny medarbeider hos Moss Havn

Ny medarbeider hos Moss Havn

Eirik Olsson (29), fra Larkollen begynte i forrige uke hos oss på Moss havn. Han skal blant annet jobbe med HMS og internkontroll.

Olsson kommer tidligere fra Moss Stevedore, en av operatørene i Moss havn, Der har han hatt ansvar for HMS og internkontoll og var delaktig i loss- og lasteoperasjoner. Dette gjør at han kjenner havna godt og glir rett inn i rollen. Det blir dermed ikke så stor endring fra tidligere arbeidsgiver, men det vil tilkomme flere roller for 29-åringen som også har en bachelorgrad i historie med fordypning i statsvitenskap.- Jeg skal fortsatt jobbe med HMS og internkontroll. I tillegg skal jeg delta i nye prosjekter i Havna. Dette er kanskje den delen av den nye jobben jeg gleder meg mest til. Etablering av nytt kontor og drone-prosjektet er noe av det jeg skal drive med fremover.Moss havn har de siste årene vært i en endringsprosess, og Olsson ser positivt på å ta del i den videre utviklingen.- Det nevnte droneprosjektet er utrolig spennende. Det viser at Moss Havn er med i tiden. Det er et viktig prosjekt ikke bare for Moss Havn men for andre havner. Der man ser på litt utradisjonelle løsninger innenfor logistikk. Også prosjektet med landstrøm og at man velger elektriske kjøretøy er viktig. Dette viser jo at Moss Havn er en moderne og nytenkende bedrift. Dette var viktig for meg da jeg søkte på stillingen.

Olsson mener også at havna er viktig for regionen, både for næringslivet og miljøet i hele regionen.- Moss Havn gir for det første arbeidsplasser. Ikke bare på havna med også for næringen rundt. Også syns jeg at tilbud slik som bobilhavna og båtplass i kanalen er fint. Det at Moss Havn ser på miljøvennlige løsninger er bra for byen og gir ringvirkninger utenforkommunegrensene.

Vi gleder oss over at Eirik har blitt en del av laget og ser frem til å kunne ta i bruk hans kompetanse.