Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gunnar Emke er vår nye kranfører

Gunnar Emke er vår nye kranfører

Nå midt i julestria har vi gleden av å presentere vår nye kranfører, Gunnar Emke. Med lang erfaring fra bransjen vil han ta med masse ekspertise og godt humør inn i jobben.

— Det er så fint å kunne gå til jobben hver dag. Etter å ha pendlet til Oslo i flere år nyter jeg godt av det å jobbe lokalt, sier Emke.

Emke har tidligere jobbet som kranfører for Yilport Oslo, og har lang erfaring fra bransjen. Atmosfæren og arbeidsmiljøet i Moss Havn er noen som passer den rutinerte kranføreren.

— Jeg har blitt veldig godt tatt i mot av mine nye kollegaer, de har mye å lære meg og forhåpentligvis kan jeg også bidra med min erfaring slik at vi sammen kan jobbe på best mulig måte. Sikkert er viktig. Det å kommunisere godt, holde oversikten og gjøre ting som planlagt er essensielt for at jobben skal bli gjort, fortsetter Emke.

Den siste tiden har debatten gått rundt viktigheten av Moss Havn. Dette temaet har Gunnar Emke reflektert over, og han er skråsikker på at havnen har en viktig posisjon for næringslivet i regionen.

— Jeg ser hver dag hvor viktig denne havnen er for næringslivet. Både lokalt i Moss, men også Vestby og andre næringsområder er avhengige av Moss Havn for å kunne håndtere godset deres på en lønnsom og effektiv måte, avslutter Gunnar Emke.