Free cookie consent management tool by TermsFeed

Moss Havn får nye nettsider

Moss Havn får nye nettsider

Innen påske skal Moss Havn lansere nye nettsider.

De nye nettsidene skal imøtekomme digitale prosjekter og være med på å gi innbyggerne i Moss mer innsikt og informasjon over det som skjer i og rundt havnen.

— Vi gleder oss veldig til de nye nettsidene. Vi jobber nå med flere spennende digitale prosjekter som i samband med nettsidene vil dette gi oss og brukerne masse god og interessant informasjon, sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby

— Vi har et stort og variert informasjonsbehov, enten om det er gjestehavnen og bobilhaven, eller driften av godshavnen i Moss Havn. Med nye nettsider og sosiale medier vil vi kunne formidle det vi ønsker på en enkel og oversiktlig måte, sier havnesjefen

Etter en konkurranse falt valget på det lokale it-selskapet We Made. Det er dem som skal håndtere prosessen med å bygge de nye sidene.

— At vi får jobbe med Moss Havn er noe vi er både stolte og glade for. Vi ønsker at de nye nettsidene til Moss Havn skal være på å sette en ny bransjestandard og være et eksempler til etterfølgelse. Vi vil at Moss Havn skal være et transparent selskap som er med på å formidle fakta og innsikt til brukerne av nettsidene, sier daglig leder Andreas Holm i We Made:.