Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ansatte samler seg mot hets og feilinformasjon

Ansatte samler seg mot hets og feilinformasjon

Samtlige ansatte ved Moss Havn er lei av klaging, hets og stadige negative utfall mot det som bedrives på Moss havn. I en sak i Moss Avis tar plasstillitsvalgt, Freddy Rinden til ordet for å fremme faktainformasjon om arbeidsplassen.

Det er litt rart å få klager på ting som ikke har med oss å gjøre i det hele tatt. Likevel rettes kritikken mot oss, og det fra folk som med viten og vilje har flyttet hit i nabolaget, og som burde vite hva de gikk til. Mange tror også at det er tungtransport til og fra havna som skaper trafikkproblemer i Moss. Det kunne ikke vært mere feil, sier Rinden til Moss Avis.

NHO Viken Oslo er klar på sin støtte til Moss Havn. Regiondirektør Nina Solli sier dette om havnas betydning til avisen.

– Moss Havn er viktig for lokalt, men også for regionalt næringsliv. Havneaktivitetene skal være så effektive som mulig og drives på et så komprimert område som mulig. Det er positivt at vi har to konteinerhavner i Østfold som utfyller hverandre geografisk, sier Solli til Moss Avis.