Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vil du bli vår nye «tusenkunstner»? – som også skal være kranfører hos oss.

Vil du bli vår nye «tusenkunstner»? – som også skal være kranfører hos oss.

Vil du bli vår nye «tusenkunstner»? – som også skal være kranfører hos oss.

Vår driftsavdeling søker etter en selvstendig, initiativrik og positiv medarbeider som må passe inn i vår lille, trivelige organisasjon i Moss Havn KF. 

En variert hverdag

I tillegg til å betjene skipene som kommer til Moss Havn med krantjenester driver vi med forefallende vedlikeholdsarbeid og i sommerhalvåret drifter vi også gjestehavn og bobilhavn i Moss. Med andre ord,  er hverdagen ganske så variert.

Kompetanse - hvem er du?

Du trenger ikke nødvendigvis være en person med lang fartstid og stor erfaring – vi ser det egentlig som en fordel at du bidrar til å trekke gjennomsnittsalderen ned. Det er klart at hovedvekten av arbeidet vil være av praktisk art, så du må være «handy». Et fagbrev er en fordel og gjerne med en mekanisk bakgrunn. Uansett vil personlighet, evne og vilje vektlegges høyt. Vi er på jakt etter riktig person for oss.

Muligheter og opplæring

Ja, det blir krankjøring og maskinkjøring (hjullaster) likeså.  

Vi villige til å bruke tid på å lære deg opp om du ikke har nødvendige bevis til dette – men det krever at du overbeviser oss om at du er villig til å gjøre ditt for at vi skal bli en god match fremover. 

Bli en del av Nord-Europas mest effektive containerhavn

Vi har funnet ut at vi kommer så uendelig mye lengre når vi kan fikse en del småting selv. Det gir oss fleksibilitet og en unik posisjon som havn i Mosseregionen og Oslofjorden, og det gjør oss til en av de mest effektive containerhavnene som finnes i Nord-Europa. Vi er fleksible både ovenfor kollegaer, samarbeidspartnere og kunder. Det er derfor vi er attraktive og har et utrolig godt arbeidsmiljø.

Nå tenker vi fremover og trenger en ny kvinne eller mann som kan bli med videre. En som kan finne gode praktiske løsninger på både store og små utfordringer vi møter på vår vei. Du kan sikkert finne mange navn på en slik medarbeider  – vi kaller det «tusenkunstner»! 

Har du evne og vilje til å ta tak i en slik utfordring så har vi kompetanse, evne og vilje til å hjelpe deg til å bli vår nye «tusenkunstner» – ja, og kranfører også.

Sjekk ut stillingsannonsen og send oss en søknad.