Møt vår nye økonomi- og
administrasjonssjef

Med lang fartstid fra blant annet Forsvarsbygg og Opplysningsvesenets Fond, tar Line Håkensen med seg masse erfaring inn i sin nye stilling i Moss Havn.

Den erfarne økonomisjefen startet i stillingen sin 3. september, og forteller om en stor glede i endelig komme i gang med arbeidet.

- Det skjer så mye spennende prosjekter her i Moss Havn fremover, så denne muligheten måtte jeg slå til på, sier Håkensen.

Håkensen kan også fortelle om flere spennende ideer for hennes nye stilling. Og en av mange viktige oppgaver, blir å få skalert ned disse til å passe inn i Moss Havns visjoner for fremtiden.

- Dette er en arbeidsplass hvor man er proaktive, og man skal være i front av utviklingen. Noe av tanken bak stillingen min er jo at jeg skal utvikle det økonomiske og administrative her på havnekontoret, sier hun.

Inn som økonomi- og administrasjonssjef i Moss Havn kommer en dame med lang erfaring fra økonomifaget.

- Jeg kommer fra Forsvarsbygg, hvor jeg jobbet i over syv år. Jeg har også arbeidet i Opplysningsvesenets fond, Infotjenester, Industriprodukter AS og Fredrikstad Kommune. Så jeg har lang fartstid, smiler Håkensen.

Line har arbeidet i flere forskjellige roller hos sin tidligere arbeidsgiver, blant annet som Økonomileder, Økonomisjef og Controller. Med økonomiutdannelse fra både Høyskolen i Østfold og BI, og lang arbeidserfaring tar hun med seg mye rutine inn i jobben.

Til vanlig bor hun i Fredrikstad med sin familie. Line er gift, har to barn og to barnebarn. Samt har en aktiv fritid med friluftsliv i alle varianter. Moss havn står foran spennende utvikling og hun skal bidra med erfaring og egenskaper som skal løfte dette videre. 

- Line tar med seg kunnskap og erfaring som blir viktig for oss fremover, sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby. Hun er en blid og aktiv person som vil bidra positivt til Moss Havn.